Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

CV KETEL VERVANGEN


Het is verstandig om uw cv-ketel te vervangen als die te oud is geworden of als u een beter rendement wilt. Ketelsprinter vertelt u alles over de overige redenen om uw ketel te verwisselen. Vermelde prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten, behalve de plaatsing van de CV ketel.

Cv ketel vervangen

Er zijn meerdere redenen waarom u uw cv-ketel zou kunnen vervangen:

  • Uw huidige cv-ketel is aan vervanging toe
  • Verhoging van uw wooncomfort
  • Waarde van het huis verhogen
  • Besparen op de energiekosten

Een cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. In de laatste jaren zult u steeds meer onderhoud aan uw cv-ketel hebben. Soms lopen de onderhoudskosten dan ook zo erg op, dat het interessanter is om de cv-ketel te vervangen. Om uw wooncomfort te verhogen is het ook ideaal. Wanneer het bijvoorbeeld te lang duurt voordat uw huis op temperatuur is, beïnvloedt dat uw wooncomfort. Tenslotte bespaart u met een nieuwe cv-ketel op uw energiekosten. Nieuwe ketels zijn tegenwoordig namelijk een stuk energiezuiniger.

Waarde van het huis verhogen

Een ketel met een hoog rendement heeft tevens een positieve invloed op de waarde van uw huis. Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kan het aantrekkelijk zijn om hiervoor de ketel te vervangen. Een goed functionerende centrale verwarming kan de waarde van uw huis aanzienlijk verhogen.

Voor een optimaal rendement

Als de capaciteit goed aansluit bij uw warmwatervraag, geeft uw verwarmingsketel optimaal rendement. Uw ketel kan namelijk per minuut een hoeveelheid warm water leveren. Als deze hoeveelheid warm water evenveel is als dat u gemiddeld gebruikt, stookt u het zuinigst. Uw warmwatervraag verandert bijvoorbeeld als de kinderen het huis uit gaan. Het vervangen van uw cv-ketel is dan een voordelige optie.

Soorten cv-ketels

Voor elke woonsituatie is er een passende cv-ketel. Dus wilt u uw cv-ketel vervangen, dan heeft u bij ons een zeer ruime keuze in hr-ketels. Afhankelijk van uw situatie zijn er cv-ketels die alleen verwarmen (solo ketels), maar ook die verwarming en warm water combineren (combi ketels). Bij ons bent u altijd zeker van betrouwbare verwarming, eenvoudige bediening en een milieuvriendelijke oplossing. Wilt u kijken welke ketel voor uw woonsituatie geschikt is? Bereken dan nu de benodigde capaciteit van uw ketel.

Cv-ketel kopen bij Ketelsprinter

Bij Ketelsprinter bent u verzekerd van een duurzame oplossing, een cv-ketel die energiezuinig is en kosten bespaart. Een nieuwe hr-ketel bespaart per jaar ongeveer 15 tot 20 procent op de stookkosten. U verdient uw nieuwe cv-ketel dus al snel terug bij vervanging. Heeft u nog vragen over onze cv-ketels? Neem dan gerust eens contact met ons op.


Sorteer op

Geen producten gevonden die aan uw zoekopracht voldoen.