Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

NIEUWE HR KETEL KOPEN


Nieuwe hr ketel kopen

Heeft u een nieuwe ketel nodig? Ga dan voor een HR-ketel: deze ketel heeft een hoger rendement, waardoor u bespaart op de stookkosten. Naast dat het goed is voor het milieu, is het ook nog eens goed voor uw portemonnee. Een nieuwe hr ketel kopen doet u simpel in onze webwinkel: in ons assortiment vindt u HR-ketels van verschillende merken.

Wat is een HR-ketel?

HR staat voor hoog rendement en dat betekent dat deze ketels meer energie opwekken dan normale conventionele ketels. De hoeveelheid gas die wordt omgezet in warmte is bij een HR-ketel erg hoog. Deze extra hoge verbranding wordt gegenereerd doordat deze ketel werkt met de condensatie van water. Dit resulteert dus in een hoger rendement. Het is belangrijk dat u een HR-ketel koopt die goed bij uw huis en watergebruik past. Dit levert u de meeste energiebesparing op.

De voordelen

Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor een HR-ketel:

Hoge capaciteit

Lagere energierekening

Hoger comfort in huis

Goed voor het milieu

Wanneer u een nieuwe hr ketel gaat kopen, gaat u nog zuiniger om met energie ten opzichte van een conventionele ketel. Uw energiekosten zullen hierdoor dalen en het is tevens goed voor het milieu. Doordat u bespaart op de stookkosten is een nieuwe ketel al snel terugverdiend.

Welke ketel kopen?

Hoe weet u welk type HR-ketel het beste voor u is om aan te schaffen? U kunt dit bepalen op basis van uw watergebruik. Dat kunt u berekenen met behulp van het label Comfort Warmwater. Dit geeft aan hoeveel warm water een ketel kan leveren per minuut. Hoe hoger de waarde is, hoe meer comfort u zult ervaren in uw woning. Ook de capaciteit is van belang bij het kiezen van de meest geschikte ketel. De grootte en de isolatie van uw huis hebben daar invloed op. U wilt natuurlijk het optimale rendement uit de ketel halen. Dat kan worden gerealiseerd door een nieuwe hr ketel te kopen die goed past bij uw warmwatergebruik en woonsituatie.

Online een nieuwe hr ketel kopen

In onze webwinkel kunt u heel gemakkelijk een nieuwe hr ketel kopen. Wij bieden de ketels zeer overzichtelijk aan, zodat het voor u eenvoudig is om de juiste cv-ketel te vinden. Zo kunt u selecteren op merk of op type ketel. Heeft u een geschikte ketel gevonden voor uw woning? Druk dan op de bestelknop en doorloop het bestelproces. U heeft de mogelijkheid om veilig te betalen met iDEAL of de ketel bij ons op te halen en daar af te rekenen. Heeft u nog vragen over onze ketels? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.


Geen producten gevonden die aan uw zoekopracht voldoen.