Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

NIEUWE CV KETEL


Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel zijn er meerdere zaken die belangrijk zijn om op te letten. Om er achter te komen welk merk of type aansluit bij uw wensen, adviseren onze professionals u graag.

Nieuwe cv ketel

Bij Ketelsprinter vindt u drie soorten cv-ketels: de HR combi-ketel, de HR solo-ketel en het complete cv-ketel pakket. Dit laatste pakket heeft standaard al een brede uitrusting.

Combi-ketel

Vaak wordt er alleen gedacht aan de centrale verwarming bij de aankoop van een nieuwe cv-ketel. Maar net zo belangrijk is de voorziening voor warm water. Met de combi-ketel heeft u geen aparte boiler nodig, want deze zit al in de ketel. Dit zorgt voor ruimtebesparing en gemak.

Solo-ketel

De solo-ketel verwarmt alleen het water voor de centrale verwarming. Voor water uit de kraan of douche is dan een aparte boiler nodig. De solo-ketel heeft dus geen warmwatervoorziening. De inhoud van de aparte boiler bepaalt vervolgens hoelang en hoeveel warm water er uit de kraan komt.

Het rendement en vermogen

Het rendement is het percentage energie dat wordt omgezet in nuttige warmte. Dit geeft aan hoe zuinig een ketel is. De capaciteit van de ketel is het nominaal vermogen in kW. Op elke ketel staat de capaciteit op het type plaatje. Wanneer u een oude ketel vervangt dan kunt u hier gemakkelijk aflezen hoeveel uw nieuwe ketel nodig heeft. Gaat u verbouwen of koopt u voor het eerst een cv-ketel, dan kunt u berekenen wat de benodigde capaciteit is.

Voordelen van een nieuwe cv-ketel

Met een nieuwe cv-ketel profiteert u van de volgende voordelen:

  • Bespaar op de stookkosten
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Verzekerd van een betrouwbare ketel
  • Optimaal warmwater comfort

Nieuwe cv-ketel uitzoeken

Het uitzoeken van een op uw wensen gerichte cv-ketel is niet altijd gemakkelijk. Wij adviseren u daarom graag met een persoonlijk advies. Aan de hand van uw specifieke wensen adviseren wij u de juiste nieuwe cv-ketel. Ook de installatie kunt u geheel aan ons overlaten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Geen producten gevonden die aan uw zoekopracht voldoen.