Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

Kwaliteit van Intergas

Kwaliteit van Intergas

Voor de aanschaf van een cv ketel gaat u niet over één nacht ijs: u wilt zeker weten dat u de beste kwaliteit krijgt, voor de beste prijs. Zodat u lange tijd van de ketel kunt genieten, zonder dat u hier nog allerlei extra kosten aan heeft. Een ketel van Intergas past helemaal bij deze omschrijving: duurzaam, energiezuinig en dé leverancier van betrouwbare warmte.

Een Intergas cv ketel koopt u veilig en voordelig bij KetelSprinter. KetelSprinter is al jarenlang dé specialist op het gebied van centrale verwarming. Of het nu gaat om cv ketels, radiatoren of aansluitmateriaal: wij leveren het allemaal!

Mogelijkheden Intergas ketels
KetelSprinter biedt een breed assortiment producten, ook als het gaat om ketels van Intergas. Zo kunt u bij ons onder meer onderstaande typen bestellen:
- Intergas Kombi Kompakt HR
- Intergas Kombi Kompakt HRE
- Intergas HReco
-
Intergas Prestige


Gebruik onze uitgebreide productbeschrijvingen om te bepalen welke ketel het beste aansluit bij uw wensen, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

 

Hoog rendement en milieubewust
Intergas adverteert met de slogan ‘Betrouwbaar in warmte’. Wie kiest voor een cv ketel van Intergas, kan rekenen op een heerlijk verwarmd huis, zonder geconfronteerd te worden met een hoge gasrekening. Dankzij de doorlopende innovaties en nieuwe ontwikkelingen heeft Intergas inmiddels ketels ontwikkeld die behoren tot de meest efficiënte ketels van dit moment. Kortom: u krijgt optimaal rendement op uw investering!

 

Ook niet onbelangrijk is dat Intergas cv ketels eenvoudig in gebruik zijn. Veel functies worden automatisch aangepast, waardoor u alleen nog maar de overzichtelijke thermostaat hoeft te bedienen. En indien gewenst is zelfs dat aan te passen! Dankzij deze automatische besturing kunnen de ketels van Intergas zeer milieubewust zijn. Een aantal Intergas ketels, waaronder de Kombi Kompakt HRE-ketel, voldoen aan de allerhoogste classificatie van Gaskeur voor verwarming, warm water en beschikken over het milieulabel ‘Schonere verbranding’. Kortom, met de aanschaf van een dergelijke ketel draagt u uw steentje bij aan een beter milieu.

Gemakkelijk bestellen via KetelSprinter
Overtuigd van het gemak en het belang van een Intergas ketel? Dan is het tijd om uw bestelling te plaatsen. Bestellen bij KetelSprinter is niet alleen gemakkelijk en veilig, maar ook heel voordelig. Zo zijn onze prijzen allemaal inclusief gratis bezorging. U ziet dus direct wat u betaalt. KetelSprinter is bovendien in de meeste gevallen in staat om binnen 24 uur te leveren. Dat is wel net zo prettig!