Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

HR KETEL KOPEN


Een hr-ketel is energiezuinig en daarom een populaire cv-ketel in Nederland. Een hr-ketel kopen die bij uw huis en watergebruik past levert u veel energiebesparing op.

Hr ketel kopen

Een hr-ketel is een ketel met een hoog rendement. Bij rendement wordt er gekeken naar de hoeveelheid gas die omgezet wordt in warmte. De bijkomende voordelen van dit hoge rendement zijn:

  • Besparen op uw stookkosten
  • Meer comfort in huis
  • Profiteren van een hoge capaciteit

Met een hoogrendementsketel bespaart u flink op uw stookkosten. De nieuwste ketels gaan steeds efficiƫnter om met de opgewekte warmte. U bespaart dus flink op de stookkosten ten opzichte van een conventionele ketel. Zo is de investering in een nieuwe ketel al binnen enkele jaren terugverdiend.

Meer comfort in huis

U kunt het beste een hr-ketel kopen die goed bij uw watergebruik past. Dat is te berekenen met behulp van het label Comfort Warmwater. Dit label laat zien hoeveel warm water een cv-ketel per minuut kan leveren. Met een hogere waarde voorkomt u bijvoorbeeld dat de douche koud wordt als er iemand warm water voor de afwas gebruikt. Met een hogere waarde krijgt u dus meer comfort in huis.

Hoge capaciteit

De capaciteit is belangrijk bij de keuze voor het juiste verwarmingstoestel. Een klein huis vraagt minder vermogen van uw verwarming dan een grote woning. Ook de isolatie van uw huis en het type huis hebben invloed. Het beste is dan ook om een hr-ketel te kopen die precies past bij uw woonsituatie en warmwatergebruik. Zo behaalt de ketel optimaal rendement en profiteert u van lage stookkosten.

Hoe werkt een hr-ketel?

Een hr-ketel heeft als belangrijkste kenmerk dat hij een hoger rendement heeft dan een conventionele gasketel. De waterdamp condenseert in de rookgassen, waardoor het hogere rendement wordt bewerkstelligd. Dit heeft als positief gevolg dat u nog zuiniger omgaat met energie. Dit bespaart enorm veel op de energiekosten en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Hr-ketel kopen bij Ketelsprinter

Een hr-ketel kopen is een goede keuze als u een energiezuinige ketel wilt. Een hoogrendementsketel is namelijk heel zuinig met gas: minimaal 100% van de energie wordt door de cv-ketel omgezet in warmte. Wanneer u zich op een nieuwe ketel oriƫnteert kunt u letten op een ketel die goed bij uw watergebruik past en die voldoende capaciteit heeft. Onze deskundige medewerkers adviseren u ook graag over de hr-ketel die het beste bij past. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Geen producten gevonden die aan uw zoekopracht voldoen.