Webshop FAQ Berekeningen Inloggen Contact
Merken
 
KASSABON
Uw winkelwagen is leeg.
 
       

   

Landing comfort ITHO DAALDEROP Landing betrouwbaar cv Landing CV ketel aanbieding Landing CV ketel berekenen Landing CV ketel kopen Landing CV ketel kopen of huren Landing CV ketel vergelijken Landing Goedkoopste cv ketel Landing Goedkope cv ketels Landing Hoogwaardige cv ketels Landing Installatiemateriaal cv Landing Kwaliteit van Intergas Landing Nefit Proline Landing radiatoren elke woning Landing Remeha Avanta Landing Remeha cv ketels Landing specialist in innovatie Landing Thermrad Compact Landing Thermrad radiatoren Landing Zuinig verwarmen Nefit

BESTE CV KETEL


Bij Ketelsprinter kunt u terecht voor de beste cv-ketel die het meest geschikt is voor u. Een cv-ketel die goed bij uw huis past, geeft veel rendement en comfort. Daarom is het van belang u goed te oriënteren op ons aanbod.

Beste cv ketel

Wanneer u een nieuwe cv-ketel koopt, kiest u voor een ketel met voldoende capaciteit voor uw woning. Dan kunt u het in alle ruimtes behaaglijk warm stoken. Een groot huis vraagt vanzelfsprekend om meer vermogen dan een kleine woning. Maar ook het type en de isolatie van uw huis zijn van invloed. Bij het kopen van de beste cv-ketel dient u te letten op de volgende zaken:

  • Hoog rendement
  • Optimaal comfort
  • Voldoende capaciteit

Optimaal comfort

Als u een cv-ketel wilt kopen die goed past bij uw warmwaterverbruik, let dan goed op het label Comfort Warmwater. Dit geeft aan hoeveel warm water per minuut verwerkt kan worden. Hoe hoger de waarde, hoe meer warm water de ketel levert. Waarde 3 wordt veel gekozen.

Hoog rendement

Wanneer u op de stookkosten wilt besparen, dan kunt u het beste een hr-ketel kopen. Deze cv-ketel met hoog rendement gebruikt het gestookte gas zeer efficiënt. U profiteert dan van een hoog rendement. Hierdoor heeft u een lagere energierekening en verdient u de investering snel weer terug.

Een combiketel

Een combiketel zorgt zowel voor de centrale verwarming als voor warm water. Als u de cv-ketel en uw boiler of geiser allebei wilt vervangen of een nieuwe installatie gaat aanleggen is dit een geschikte optie. U heeft dan namelijk maar 1 apparaat nodig. U bespaart hiermee op bijvoorbeeld ruimte en onderhoudskosten. Door de vele voordelen van een combiketel wordt deze als de beste cv-ketel gezien.

Bespaar op stookkosten met de beste cv-ketel

Met een nieuwe cv-ketel zult u merken dat die veel zuiniger is dan de oude. U bespaart veel op de stookkosten, want ketels worden steeds efficiënter en dus zuiniger in het gebruik. Dit scheelt een hoog jaarlijks bedrag op uw energierekening, waarmee u de investering al snel terug verdient. Een cv-ketel met een hoog rendement wordt ook wel een hr-ketel genoemd. Deze hebben een laag gasverbruik en maken optimaal gebruik van de warmte.

Cv-ketel laten vervangen door Ketelsprinter

Uw huidige cv-ketel vervangen door een nieuwe kan in diverse gevallen voordelig zijn. Ten eerste wanneer de technische levensduur is verlopen. Daarnaast kan het nodig zijn als de reparatiekosten hoog uitvallen. Wilt u besparen op uw energieverbruik? Ook dan raden wij u aan uw cv-ketel te laten vervangen. Bekijk ons assortiment cv-ketels en bereken welke het beste bij u past.


Geen producten gevonden die aan uw zoekopracht voldoen.